Brain Teasers JAN 2017
Last month's Brain Teaser and the winning response are posted at the bottom of the Brain Teasers page.
Please try to solve the problems below. Let your mind go and use your creative thinking skills!
Email the right answer to learn@fymc.co.in and top 10 winners will get exciting prizes.
We will publish their names on the next NewsLetter.
To test your mental acuity, answer the following questions
1. Johnny’s mother had three children. The first child was named April. The second child was named May. What was the third child’s name?
2. A clerk at a butcher shop stands five feet ten inches tall and wears size 13 sneakers. What does he weigh?
3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?
4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet?
5. What word in the English language is always spelled incorrectly?
6. Billie was born on December 28th, yet her birthday always falls in the summer. How is this possible?
7. In British Columbia you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?
8. If you were running a race and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?
9. Which is correct to say, “The yolk of the egg is white” or “The yolk of the egg are white?”
10. A farmer has five haystacks in one field and four haystacks in another. How many haystacks would he have if he combined them all in one field?
December Month Winner
Mr. Jenith from Thirupur
The winner(s) of the December month Brain Teasers
December Month Brain teasers with answers
1. On my way to St. Ives I saw a man with 7 wives. Each wife had 7 sacks. Each sack had 7 cats. Each cat had 7 kittens. Kitten, cats, sacks, wives. How many were going to St. Ives ?
Solution:
Only Me
2. Bay of Bengal is in which state?
Solution:
Liquid :-)
3. There is a certain crime, that if it is attempted, is punishable, but if it is committed, is not punishable. What is the crime?
Solution:
Suicide
4. How can a man go eight days without sleep?
Solution:
No Probs, He sleeps at night.
5. If you had three apples and four oranges in one hand and four apples and three oranges in the other hand, what would you have?
Solution:
Very large hands.
6. What does an Island and the letter T have in common?
Solution:
They're both in the middle of wa'T'er
7. who is silent in the parliament
Solution:
The Letter 'A'
8. What is the longest word in the dictionary?
Solution:
Smiles (there is a mile between the two S's)
Brain Teasers JAN 2017
Reviewed by Bharath
on
January 12, 2017
Rating:
Reviewed by Bharath
on
January 12, 2017
Rating:


No comments